Zeer binnenkort vindt u hier de nieuwe website van Kraats Kaas.

Contact

Kraats Kaas BV
Buitenvaart 1125
7905 SE Hoogeveen
Nederland

+31 (0)528 295 600
info@kraatskaas.com

.

Certificeringen

Kraats Kaas heeft een kwaliteitssysteem dat voldoet aan diverse standaarden. Wij zijn zowel voor BRC (Global Standard for Food Safety) als voor voor IFS (International Food Standaard) op het hoogste niveau gecertificeerd. Beide normen zijn goedgekeurd en erkend door GFSI en een combinatie van het HACCP-systeem, kwaliteitsmanagement, GMP, klantfocus en diverse inrichtingseisen.

Voor onze geraspte kaas hebben we een ‘Grated Cheese’ certificering. Grated cheese is een keurmerk waarmee afnemers een objectieve garantie krijgen dat een verpakking geraspte kaas ook daadwerkelijk bevat wat het zegt dat het zou moeten bevatten. Ook hier is de tracking en tracing met betrekking tot de samenstelling steeds meer transparant.

Overige certificeringen

Naast de kwaliteitscertificeringen is Kraats Kaas ook VLOG (zonder Gentechnologie) en halal-gecertificeerd.
Op deze pagina kunt u de de certificaten downloaden. De achterliggende externe rapporten van de auditors kunnen door de QA managers van onze afnemers worden ingezien.

Geregistreerde kwaliteit van begin tot eind

Bij Kraats Kaas krijgt de kwaliteit van de producten de grootste aandacht. De kaas wordt vanaf het moment van aanlevering tot en met uitlevering als verpakt product nauwlettend gevolgd. Hierbij wordt gecontroleerd of er aan alle door het bedrijf gestelde kritische kwaliteitsnormen wordt voldaan. Deze overstijgen de eisen vanuit de certificeringen.