KRAATS VANDAAG
Gecertificeerd
Het productieproces is verregaand geautomatiseerd en breed gecertificeerd. Afnemers kunnen hierdoor rekenen op een product dat in alle opzichten voldoet aan alle wettelijke- en klantspecifieke eisen als het gaat om kwaliteit, hygiëne, verwerkings- en verpakkingsvormen.
Kwaliteitscontrole
Het kwaliteitsbeleid bij Kraats Kaas is zeer strikt en garandeert een permanente kwaliteitscontrole in alle facetten van het productieproces. Dit heeft geresulteerd in een BRC- en IFS-certificering op het hoogste niveau. Vanuit IFS en BRC is elk, door onze afnemers geleverd, artikel tot in detail traceerbaar. Het 9.000 vierkante meter tellende vloeroppervlak van het bedrijf in Hoogeveen voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en Arbowetgeving. Hierin worden geen concessies gedaan.
Kraats Kaas staat voor leveringsbetrouwbaarheid en een bovengemiddelde kwaliteit in kaas, verpakking en totale verzorging van de afnemer. Het altijd kunnen beschikken over kaas – als onderdeel van DOC Kaas in Hoogeveen – is hierbij zeer belangrijk.

MARKTSEGMENTEN
Kraats Kaas levert zowel binnen als buiten de EU aan onder andere:
- Retailers
- Groothandelsbedrijven gespecialiseerd in leveringen aan grootverbruikers
- Bakkerijgroothandelsbedrijven
- Industriële bakkerijen
- Cash & Carry markten
- Vleesverwerkende industrie
EG-erkenningsnummer NL Z 0187 EG
Al onze producten zijn herkenbaar aan het EG erkenningsnummer
NL Z 0187 EG
Het EG-erkenningsnummer is een code die is aangebracht op levensmiddelen van dierlijke oorsprong (zoals bijvoorbeeld zuivelproducten).
Het kenmerk is een verplichting van de Europese Unie in het kader van voedselveiligheid. De code geeft aan bij welk bedrijf het product is geproduceerd en dat dit bedrijf qua hygiëne onder toezicht van de EU staat.