KRAATS VANDAAG

Het bedrijf Kraats Kaas werd in 1976 opgericht en verhuisde in 2008 – na jarenlang gevestigd te zijn geweest in het Gelderse Putten – naar de huidige locatie in Hoogeveen. Deze verhuizing is de eerste stap geweest naar de realisatie van een volledig nieuw en modern kaasverwerkingsbedrijf. Vandaag de dag biedt Kraats Kaas een breed assortiment aan kazen die worden verwerkt tot plakken, rasp en blokjes, leverbaar in verschillende gewichten, afmetingen en verpakkingen.

Gecertificeerd

Het productieproces is verregaand geautomatiseerd en breed gecertificeerd. Afnemers kunnen hierdoor rekenen op een product dat in alle opzichten voldoet aan alle wettelijke- en klantspecifieke eisen als het gaat om kwaliteit, hygiëne, verwerkings- en verpakkingsvormen.

Kwaliteitscontrole

Het kwaliteitsbeleid bij Kraats Kaas is zeer strikt en garandeert een permanente kwaliteitscontrole in alle facetten van het productieproces. Dit heeft geresulteerd in een BRC- en IFS-certificering op het hoogste niveau. Vanuit IFS en BRC is elk, door onze afnemers geleverd, artikel tot in detail traceerbaar. Het 9.000 vierkante meter tellende vloeroppervlak van het bedrijf in Hoogeveen voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en Arbowetgeving. Hierin worden geen concessies gedaan.

Kraats Kaas staat voor leveringsbetrouwbaarheid en een bovengemiddelde kwaliteit in kaas, verpakking en totale verzorging van de afnemer. Het altijd kunnen beschikken over kaas – als onderdeel van DOC Kaas in Hoogeveen – is hierbij zeer belangrijk.

 

MARKTSEGMENTEN

Kraats Kaas levert zowel binnen als buiten de EU aan onder andere:

  • Retailers
  • Groothandelsbedrijven gespecialiseerd in leveringen aan grootverbruikers
  • Bakkerijgroothandelsbedrijven
  • Industriële bakkerijen
  • Cash & Carry markten
  • Vleesverwerkende industrie

EG-erkenningsnummer NL Z 0187 EG

Al onze producten zijn herkenbaar aan het EG erkenningsnummer
NL Z 0187 EG

Het EG-erkenningsnummer is een code die is aangebracht op levensmiddelen van dierlijke oorsprong (zoals bijvoorbeeld zuivelproducten).

Het kenmerk is een verplichting van de Europese Unie in het kader van voedselveiligheid. De code geeft aan bij welk bedrijf het product is geproduceerd en dat dit bedrijf qua hygiëne onder toezicht van de EU staat.