WERKEN BIJ

PLEZIERIG WERKEN

Plezier in je werk en een veilige werkomgeving zijn belangrijke voorwaarden om goed te kunnen presteren. Bij Kraats Kaas is sprake van een informele werksfeer, waarbij het belangrijk is dat iedereen gemakkelijk bij collega’s binnenloopt. Een goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen en teams zorgt voor gemotiveerde medewerkers.

Kraats Kaas heeft een platte organisatie, waardoor er verantwoordelijkheid en eigen initiatief wordt verwacht van de medewerkers, zodat het werk uitdagend blijft.

Wil je werken bij Kraatskaas? Al onze medewerkers op de afdeling produktie worden geworven, waaronder Randstad Uitzendbureau en Covebo.

OPLEIDING EN ONTWIKKELING

Bij Kraats Kaas zijn, in overleg met de leidinggevenden, tal van mogelijkheden voor het volgen van een studie of cursus. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en zich zo ontplooien binnen ons bedrijf. Op deze manier helpen we het team vooruit en het bedrijf verder te versterken.

5S: PERMANENTE VERBETERING VANUIT DE MENSEN GEÏNITIEERD

Bij Kraats Kaas wordt gewerkt volgens de 5S-methode voor het optimaal inrichten, organiseren en standaardiseren van werkplekken. Het geeft onze medewerkers de mogelijkheid zelf invloed uit te oefenen op hun directe werkomgeving en in teamverband knelpunten op te lossen.

STAGE EN AFSTUDEREN

Ben je op zoek naar een stage of afstudeerplek, dan is Kraats Kaas wellicht iets voor jou. Binnen de verschillende afdelingen hebben wij regelmatig interessante projecten voor stagiaires of afstudeerders van mbo- of hbo-niveau. Vraag naar de mogelijkheden bij

Personeelzaken: pz@kraatskaas.com

KraatsKaas